Gabespiration 2021

Az alábbiakban összefoglalom, hogy mire számíthattok Tőlem a jövő esztendőben, vagyis 2021-ben.

Legalább havi 1 esszét közzé teszek Youtube-on!

2021-ben összesen 15 videó jelent meg a csatornán, de ezek a videók nem egyenletesen, hanem tömbösítve érkeztek. Éppen ezért a rendszerességre jobban fogok ügyelni az új évben, de amiatt nem kell aggódni, hogy csak 12 videót teszek majd 2021-ben közzé. Ezen felül a gabespiration.hu, a Twitter, az Instagram és a FB oldalamat is hetente frissítem majd.

Szélesebb lesz az esszék témafeldolgozása!

Nem csak almás termékek, és nem csak telefonok kerülnek fel a 2021. évi menülapra. Ennek előjeleit láthattátok már ebben, és ebben a videóban, de ennél komolyabb kalandozásokra számíthattok majd, így a mobilfotós tippektől kezdve, fejhallgató összehasonlításon át, az okosórákon keresztül az e-könyv olvasókig szinte minden terítékre kerül majd, és minden egy picit másképp, mint ahogy azt másoktól megszokhattátok. Erre azért van szükség, mert a nagyobb csatornákkal nem tudok versenyre kelni a tartalom mennyiségét, és a közzététel gyorsaságát tekintve – annak pedig nem látom sok értelmét, hogy huszadikként leteszteljem a Xiaomi Mi 11 Pro-t (ami ráadásul hozzám nem tesztpéldányként kerül, hanem én veszem meg). Arra azért törekedni fogok, hogy az érdekesebb és jelentőségteljesebb telefonok megjelenjenek a Gabespiration-ön is!

Nem lesz reklám a Youtube esszék alatt!

Meggyőződésem, hogy a legjobb Gabespiration élményt csak Youtube monetizációs reklámok nélkül élhetitek át (remek ellenpéldája ennek az iPhone SE tesztem, de mentségemre szóljon, hogy az abban látható reklámokat nem én helyeztem el, hanem az intro zene jogtulajdonosa, ami szerintem nonszensz, de ez egy másik bejegyzés témája lesz). Ez nem azt jelenti, hogy valamilyen szintű termék, vagy szolgáltatás megjelenítés nem kerül bele majd a videókba, de azokat a lehető legorganikusabb módon fogom majd beágyazni a tartalmakba.

Útnak indítom a Gabespiration Csatorna Tagságot és a Gabespiration Patreon feed-et!

Bízom abban, hogy minden videómból visszatükröződik a minőségre való törekvés és a gyártó/forgalmazó elvárásaitól függetlenül megfogalmazott egyedi vélemény, ami Neked segít a döntésbe és/vagy szórakoztat – mindennek azonban ára van. Ezt az árat – a lehetőségeimhez mérten – kész vagyok megfizetni, de a támogatásotokkal egészen biztos, hogy nagyobb vadakra és gyakrabban lőhetünk. Ráadásul a Csatorna Tagság, és a Patreon támogatás különböző szintjei egyéb előnyökkel is járnak, amelyeket érdemes csekkolni.

Egyedi nyereményjátékokra számíthattok!

A Gabespiration-re fordított támogatásotokkal nem csak a csatorna fenntartását és fejlődését segítitek elő, hanem hozzájárulhattok a 2021. évben tervezett nyereményjátékokhoz is. Ezekkel összefüggésben azt már most elárulhatom, hogy nem sorsolás alapú, hanem picit fantáziadúsabb, interaktívabb, amelyan kincsvadászat jellegű játékokra számíthattok majd és ezek meg fogják követelni a versenyzők aktív részvételét is!

Gabespiration dizájnnal díszített egyedi termékekkel fogok kedveskedni!

A legnagyobb támogatók hozzájárulását, és a kincsvadászatok nyerteseinek játékkedvét egyedi tervezésű Gabespiration dizájnnal dísztett termékkel fogom díjazni! Ezek valódi kézműves termékek lesznek, tehát ne egy egyszerű logós bögrére számítsatok.

2021. év végén elszámoltathattok!